torsdag den 2. august 2012

Overnatning i Strasbourg

Efterskoler har tidligere skrevet følgende:
1. Le Ciarus er et hostel hvor euroscola deltagere fra andre lande ofte bor http://www.ciarus.com/our-price-lists.html
Det er et rigtig fint sted kun 15 min. gang fra parlamentet og fem minutters gang fra centrum. Herudover kører der også sporvogne.
2. Vandrehjem - Parc du Rhin. Fint og billigt sted - serverer god morgenmad. Eneste ulempe er at man skal med bus/sporvogn ind til byen
3. Formule1 hotellet i udkanten af byen - sporvogn til og fra midtbyen
4. Mr. Bed ligger udenfor byen og 20 min. gang fra bussen
5. Auberge de Jeunesse des deux Rives
6. Hotel Couvent du Franciscain - Det ligger centralt og alligevel kun 20 min gang fra parlamentet
Læs skolernes kommentarer nedenstående

2 kommentarer:

  1. Vi boede 2 nætter på Auberge de Jeunesse des deux Rives i Strasbourg . Beliggenheden er fin lidt uden for selve byen lige ved floden og med en gangbro over til den tyske del af Strasbourg. Selve hostel er ret simpelt men o.k. - der er rent, en god atmosfære og badefaciliteter og morgenmad er hæderlige - som man nu kan forvente det på et billigt hostel.
    Det at vi kunne holde prisen nede på overnatningen betød, at vi havde råd til 2 nætter og derfor havde vi mulighed for at lære selve Strasbourg at kende.

    SvarSlet
  2. Vi boede på Hotel Couvent du Franciscain i Strasbourg. Det kan varmt anbefales. Servicen var rigtig god og det var fint og rent **hotel. Vi gav 30€ pr overnatning inkl. morgenmad. Det ligger centralt og alligevel kun 20 min gang fra parlamentet, hvilket gjorde vi gik frem og tilbage.
    http://www.hotel-franciscain.net/SITE/PAGES/FRANCISCAIN/p_page.asp?val=ACCUEIL&langue=ENG&

    SvarSlet